Fénycsövekkel nap, mint nap találkozunk, még ha nem is közvetlenül az otthonunkba, de hipermarketekbe, szupermarketekbe, üzlethelyiségekbe egészen biztos, hogy a fénycső a fő világító eszköz. Legtöbb helyen ráadásul még neon fénycsövek vannak, amelyek fogyasztása nem kicsi. Ezek kiváltására készültek a led fénycsövek, amelyek akár 40%-os energia megtakarítást is jelenthetnek a neon fénycsövekhez képest.

Nézzük, meg milyen egyéb előnyei vannak!
Az élettartam természetesen itt is hosszabb, kb 4-5-szörös, ennek következtében csökken a karbantartás költsége, ami a konkrét cserét jelenti.  Mivel a technológia ugyanaz a fénycsöveknél, mint a led izzóknál, ezért itt is kizárt a vibrálás, ami a szemet nagyon bántja és rontja. A gyakori fel- és lekapcsolás nem rövidíti le a termék időtartamát, és ami még fontos, hogy felkapcsolás után azonnal világít. Többé nem kell a fényre várni.

Cégünk januári kínálatában a 120 cm-es T8-as led fénycsövek nagyon kedvező áron vásárolhatók meg. Teljesítménye 16W és 320°-os szórásszöggel bír. Ára pedig az eddigi 6190 Ft helyett január 31-ig csak 5590 Ft lesz.
A led fénycsövek bekötési útmutatóját pedig a link szóra kattintva találhatja meg!

A világjárvány

miatt webshopunk

átmenetileg

nem üzemel!

Megértésüket köszönjük!