Az OTP bank pályázatot hirdetett 2014-ben a társasházak részére, melynek a célja az, hogy energiát spóroljanak. A 2 fő tevékenység, amellyel lehetőséget nyújt a spórolásra, a napelemes áramtermelés és a Led-es világítástechnológiára való átállás.

led_vilagitastechnologia

A pályázatra összesen 1100 társasház jelentkezett, akik között összesen 8,8 millió forint vissza nem térítendő pénzt osztanak szét. Ez az év rekordot döntött, ami a jelentkezők számát illeti. Ez is mutatja, hogy egyre többen gondolják, érdemes energiatakarékos megoldásokkal spórolni az áramszámlán.

3 kategóriában lehetett jelentkezni: környezetvédelem, közösségépítés és életminőség-javítás. Mindegyik kategóriában 3 győztest hirdettek, akik augusztus végén kapták meg a nyereményről szóló igazolást és oklevelet az OTP Bank Business ügyvezető igazgatójától.

A legnépszerűbb témakör ugyanúgy, mint az előző években a környezetvédelem volt. A napelemes energiára picivel többen pályáztak, mint tavaly, viszont a led-es világítástechnológia korszerűsítésére hihetetlenül megnőtt a pályázók száma. Sok társasház a ventillátoros szellőztető rendszerét szerette volna lecserélni.

A pénzintézet az öngondoskodásra szeretné ösztönözni a háztartásokat. Annak sem kell elkeserednie, aki idén nem nyert, mert számos egyéb pályázati forrás áll rendelkezésre.

A világjárvány

miatt webshopunk

átmenetileg

nem üzemel!

Megértésüket köszönjük!