Irodák megvilágítása

Ahhoz, hogy egy dolgozó koncentrációja, motivációja és munka hatékonysága megfelelő legyen, nagyon fontos a jó munkahelyi közérzet. Ennek pedig egyik elengedhetetlen feltétele a világítás, mégpedig a jó minőségű világítás. Irodában azért is nem mindegy milyen világítás van kialakítva, mert sok számítógép van és nem mindegy, hogy visszatükröződik-e a fény a monitorról vagy sem. Egy nagy helyiségben, ahol lényegében napi 10-12 órán keresztül szükség van fényre, a led világítást célszerű használni. Ha megoldható, akkor a Led reflektor nagyon jó választás vagy pedig a T8-as led fénycsövek. Nagyon sok irodában régi fénycsövek vannak, ezeket érdemes lecserélni.

Oktatási intézmények megvilágítása

Oktatási intézményekben is nagyon fontos a jó megvilágítás a gyerekek és tanáraik számára. Egy iskolában is akár napi 12-16 órán keresztül szükség lehet fényre, ezért nem mindegy mit használnak az adott intézményben. A dinamikus világításnak pedig pozitív hatása van az emberi bioritmusra. Itt érdemes lehet elgondolkodni a mozgásérzékelős led-es világításon. A javasolt világítás a beépíthető mennyezeti led világítás, led spotok és persze a T8 led fénycsövek. És nagyon meg kell gondolni, hogy milyen színű legyen a megvilágítás, mert a hideg fehér fény élénkíti, serkenti a tanulókat, míg a meleg fehér fény hatása nyugtatólag hat.

Folyosók, lépcsőházak

Tömbházak, középületek, de még az oktatási intézmények folyosóin, lépcsőházakban is szükség van a jó megvilágításra a tájékozódáshoz. Egy lépcsőházban a biztonság miatt is fontos az erős, jó megvilágítás. Led spotok, beépíthető mennyezeti led világítás itt is nyugodtan alkalmazható.

Üzletek, bemutatók és vendéglátó helyiségek

Üzletekben, bemutató termekben fontos, hogy a vásárlók, érdeklődők figyelmét felkeltsük. Ez elérhető úgy is, ha egy tárgyat, terméket megvilágítunk nagyon erős fénnyel. Ezenkívül a fény jótékony hatással is lehet az emberi szervezetre, ami a vásárlást is elősegítheti. A led-es lámpatestek kiválóan alkalmasak a vevők közérzetnek javítására. A termékek megvilágításához pedig GU10-es, MR16-os spotokat érdemes használni. A siker garantált!

Ezeken kívül még számos helyen lehet alkalmazni led világítást, ezekről egy későbbi cikkben fogunk írni.

A világjárvány

miatt webshopunk

átmenetileg

nem üzemel!

Megértésüket köszönjük!