Az utóbbi időben számos új Led termék került fel a honlapra.

A legjobban várt termék a 360°-os szórásszögben világító E27-es foglalatú Led izzó, amely megvásárolható 3W, 4W és 5W-os kiszerelésben is. Előnye, hogy ez már nemcsak 180°-ban világítja meg az adott helyiséget. Újszerűsége miatt az ára viszonylag drága, viszont a 3W-os árát lejjebb vittük, 2.890 Ft helyett 2.590 Ft-ért megrendelhető!

A másik nagy „reménységünk” a Beépíthető mennyezeti led világítás. 4 különböző teljesítményben tudjuk kínálni ezt a terméket hideg fehér és meleg fehér színben. Ez a mennyezeti lámpa alkalmas a süllyesztett CFL vagy halogén lámpák kiváltására, irodákba, intézményekbe és üzletek megvilágítására. Ebből a 7W-os led mennyezeti lámpát tudjuk kedvezőbb áron ajánlani 5.490 Ft helyett 5.190 Ft-ért!

A harmadik újdonságunk ami, annyira nem is új, csak bővítettük a választékot a Led reflektorok! Most már 3 különböző teljesítményben elérhetők és megrendelhetők. (10W, 20W, 30W) Az újonnan nyílt szegedi üzletünkben (Kossuth Lajos utca 112) mi is kipróbáltuk és eddig nem kellett csalódnunk bennük! Bekerült az üzletbe 4db 30W-os és 5db 20W-os Led reflektor. Ráadásul most a 30W-os ára akciós 11.290 Ft helyett mindössze 9.890 Ft.

Ha bármilyen olyan terméket szeretne vásárolni, amit honlapunkon nem talál nyugodtan írjon az [email protected] e-mail címre. Ezáltal segítve a mi munkánkat is, hogy  jobban megismerjük milyen led-es termékekre van igény a piacon!

Annyit azonban már most megígérhetünk, hogy továbbra is bővülni fog a termékválasztékunk!

A világjárvány

miatt webshopunk

átmenetileg

nem üzemel!

Megértésüket köszönjük!