A svéd cégcsoport (IKEA) 2016-ra szeretné az összes áruházában lévő régi, hagyományos izzóit led világításra lecserélni. Sőt ez azt is jelenti, hogy kizárólag led-es izzókat és lámpákat fog árulni!

Miért van erre szükség?

Szerintük: „a LED, forradalmat jelent a világításban”

Ezzel mi is maximálisan egyetértünk, és manapság amikor minden család küzd az egyre magasabb villanyszámlával, már egyetlen LED izzó kicserélése is sokat számíthat. Nem mellesleg a környezetet sem károsítja olyan nagymértékben. Ezért szeretnénk mi is segíteni abban, hogy Magyarországon mindenki JÓ MINŐSÉGŰ led izzóhoz juthasson KEDVEZŐ ÁRON. A kedvező ár nem az olcsóságot jelenti, mert mint tudjuk a minőséget meg kell fizetni, de szerintünk áraink mindenki számára megfizethetők és elérhetők.

Ezért javasoljuk térjenek be üzleteinkbe, nézzék meg, próbálják ki led-es termékeinket és döntsék el érdemes-e minket választani.

A led reflektorokat különösen ajánlom figyelmükbe, főleg, mert nemsokára megérkeznek a 70W-os és 100W-os Led reflektorok is cégünkhöz.

És egy érdekes kutatási eredmény a végére:
A kutatásban nagyobb országok (Kína, Oroszország, Németország, Nagy-Britannia, USA, Svédország) állampolgárai vettek részt, összesen 6000 fő. Az eredmény azt mutatta, a fogyasztók nagyobb százaléka nem is tudja mi a LED előnye, viszont 60%-uk érdeklődik a led iránt, mint lehetőség az energia megtakarításra.

Emlékeztetőül néhány előnye a led világításnak:

  • ha 1 millió háztartásban mindössze egy izzót lecserélnék led izzóra, annyival kevesebb CO2 kibocsátást jelentene, mintha 6700 autóval kevesebb járna az utakon, vagy elültetnék 17 millió fát.
  • A Led használata higany és méreganyagtól mentes, ráadásul biztonságos is. Nincs túlmelegedés.
  • A led használata új lehetőségeket teremt a formatervezés világában.
  • Bármennyiszer le- és felkapcsolható
  • Nagyon keveset fogyaszt

A világjárvány

miatt webshopunk

átmenetileg

nem üzemel!

Megértésüket köszönjük!