Először is, ha valaki még sosem foglalkozott reflektor bekötésével, beépítésével, bízza ezt inkább egy szakemberre!

Ha be van kapcsolva a tápfeszültség, minden művelet esetén, az elektromos áramütés veszélye fennáll. Ezért első lépésben érdemes kikapcsolni a főkapcsoló segítségével a feszültséget. Ezután kezdődhet a beszerelés, immár biztonságos keretek között. A bekapcsolás előtt mindenképpen ellenőrizze le még egyszer, hogy az összeszerelés helyesen történt-e. Minden olyan vezetéket, amely kapcsolódik a szerelvényhez, úgy kell elhelyezni, hogy ne érintkezzen, ne kerüljön kapcsolatba a világítási szerelvény melegedő elemeivel. Az általunk forgalmazott led reflektorok 10 cm szabad kábelvéggel rendelkeznek, dugvillával nem. A szerelvényt és annak elemeit ne takarja be sose semmilyen anyaggal. Biztosítani kell a szabad utat a levegőnek a felmelegedő részekhez. A készülék házát megbontani életveszélyes és tilos, garanciát úgy már nem vállalunk!

Energiatakarékos LED reflektorok azok a reflektorok, amelyek időkapcsolóval rendelkeznek vagy mozgásérzékelővel esetleg alkonykapcsolóval.

Az alkonykapcsoló működése: méri a fényerősséget, amelyet összehasonlít az előre beállított fényerősségértékkel és ha a mért érték eléri a beállított értéket, akkor a késleltetett idő lejárta után felkapcsolódik a kültéri világítás. Ezután addig világít, amíg a mért fényerősség a lekapcsolási küszöbértéket nem éri el.

A világjárvány

miatt webshopunk

átmenetileg

nem üzemel!

Megértésüket köszönjük!